Virtuell visning 

Ge bostadsspekulanterna en möjlighet att se bostaden både före och efter visning! Vi skapar högkvalitativ virtuell / digital visning av fastigheten/bostaden för fastighetsmäklare och fastighetsutvecklare. En virtuell visning är ett bra komplement till fotografier, ger liv åt bostadsannonsen och skapar högre engagemang.

Leva sig in i din bostad. En möjlighet att var som helst och när som helst leva sig in i bostaden.

Nedan är ett exempel på vad vi kan göra.

Macbook pro VT copy

360 virtuell visning

Låt köparen uppleva din bostad hur, när och från var de vill.

Detta interface visar effekten och kvaliteten i vårt arbete. Applikationen är enkel att integrera och navigera och ger en möjlighet att uppleva bostaden hur, när och från var man vill.  Det ger besökaren möjlighet att på distans få en verklig uppfattning av hemmet.

Virtuell visning på iphone

360 virtuell visning

Kompatibel med alla browsers och deviser

Från mobiltelefon till bärbar och stationär dator. Vår virtuella visningar fungerar på alla plattformar och sökmotorer. Man behöver inte ladda ned någon specifik mjukvara eller app.

 

Virtuell visning på iPad

360 virtuell visning

Sömlös integration av hemsida och sociala media

Vår digitala visning kan enkelt integreras med hemsida och sociala media. En copy-paste funktion bäddar in omedelbart, på hemsida eller på Facebook.

Bildredigering Stockholm

Bildredigering

Vi är professionella på bildredigering med öga för detaljer. Vi beskär, justerar ljus, färger och kontraster, retuscherar och tar bort oönskade element eller lägga på effekt eller filter, för att ge bäst möjliga intryck.

Fastighetsfotografering

Fotografering

Antigen bostaden skall säljas eller hyras ut så är det visuella intrycket mycket viktigt. Vi levererar högkvalitativa fotografier som fångar och framhäver bostaden på bästa sätt. På så vis bidrar vi till snabb försäljning eller uthyrning.

Virtual Staging

Botas Digital kan skapa en virtuell staging av en omöblerad bostad så att varje rum upplevs inspirerande och attraktivt.