Virtual Staging

Slottsvägen 5, 183 52 Täby

Virtuell iscensättning

Visst är det en utmaning att sälja eller hyra ut en tom bostad! Kan man inte visualisera/föreställa sig hur det är att bo i lägenheten är chanserna stora att försäljningen dröjer. Då kan 3D virtuell staging vara en attraktiv lösning.

Slottsvägen 5, 183 52 Täby

3D Virtuell iscensättning

Genom att ta digitala fotografier av de tomma rummen och göra faktiska mätningar av rummen på plats, kan vi med 3D-virtualisering infoga möbler, mattor, gardiner, tavlor och stämningshöjande detaljer i bilderna.

Slottsvägen 5, 183 52 Täby

Virtual staging

Jämfört med traditionell staging är virtuell staging ofta ett snabbt, problemfritt och kostnadseffektivt sätt att skapa möblerade och inspirerande rum för on-line visningar. Här slipper du rekvirera möbler och inredningsdetaljer, tunga lyft och tidsödande styling. Vi kan presentera olika inredningsstilar, teman, färger, möbleringar och detaljer som passar just detta objekt/projekt och målgruppen. 

 

Vi hjälper er att komma igång.

 

Fastighetsfotografering

Fotografering

Antigen bostaden skall säljas eller hyras ut så är det visuella intrycket mycket viktigt. Vi levererar högkvalitativa fotografier som fångar och framhäver bostaden på bästa sätt. På så vis bidrar vi till snabb försäljning eller uthyrning.

Bildredigering Stockholm

Bildredigering

Vi är professionella på bildredigering med öga för detaljer. Vi beskär, justerar ljus, färger och kontraster, retuscherar och tar bort oönskade element eller lägga på effekt eller filter, för att ge bäst möjliga intryck.

Virtuell visning

Vi skapar en virtuell visning av bostaden/fastigheten. Detta är nästan som att vara där – och det bästa sättet att uppleva och utforska en fastighet, utan att fysisk finnas/vara på plats.